Spædbarn ernæring: Giv dit barn en sundt Start

By | August 26, 2018

Alle forældre ønsker bedst for deres nye baby. God ernæring giver forældre til at give deres barn en sund forspring.

Forældre tror ofte, om hvordan de kan påvirke deres barn sundhed, herunder deres spædbarn immunsystemet udvikling gennem ernæring. Nedenfor er et par tips til forældre til at støtte udviklingen af et spædbarn immunsystemet under graviditeten og de første år.

* Under graviditet: en mor bør huske på, at hvad hun spiser påvirker barnet før og efter fødslen. En god kilde til vitaminer og mineraler og ordentlig hydrering vil hjælpe en mor-til-være ophold sunde.

For at støtte et spædbarn immunsystemet udvikling, anbefaler eksperter, at gravide kvinder spiser protein-rige fødevarer såsom soja, magert kød og bælgfrugter og fødevarer rige på antioxidanter som broccoli, røde kartofler og blåbær.

* Det første år: før fødslen, modtager en udviklingslandene baby antistoffer fra moderen. Maternelle antistoffer give indledende immun beskyttelse til den udvikling spædbarn, men falde hurtigt efter fødslen. En baby begynder at udvikle sin egen antistoffer som moderens begynder at bære off.

En af grundene til hvorfor amning anbefales til mindst det første år af livet er fordi en mors modermælk er den eneste måde, hun kan passere immun-beskytte antistoffer til sit spædbarn efter fødslen.

“Disse antistoffer hjælpe med at holde et spædbarn sundt,” sagde Bridget Swinney, diætist, mor til to og forfatter til “sund mad for sund Kids: en praktisk og velsmagende Guide til dit barns ernæring.” “Men hvis en mor vælger at fodre modermælkserstatning eller supplement, hun bør finde en jern-beriget modermælkserstatning svarer til modermælk, som Similac forskud.”

Nogle modermælkserstatninger give specifikke bryst mælk forbindelser kaldet nukleotider. Klinisk forskning viser, at Similac Advance patenteret blanding af nukleotider hjælper med at støtte udviklingen af et barns immunsystem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.