Artikel

By | August 24, 2018

Den mest almindelige fejl, som folk, der forsøger at sammensætte deres første CV er, at de sætter i for meget information. De vil beskrive alt, hvad de har nogensinde gjort fra undfangelsen til nutiden. Cv’et ender med at blive for lang, og ingen vil læse den.

Det vigtigste stykke af oplysninger, skal du bevare er, at dit CV, uanset hvor godt det er sat sammen, kun vil få en 15 til 30 anden anmeldelse af den person, der gør den indledende screening.

Denne person er normalt en person i menneskelige ressourcer hvis job er at se på hundredvis af CV’er pr. dag. Du skal oprette dit CV på en sådan måde, at det giver alle de oplysninger, de har brug for i højst 30 sekunder.

Der er oplysninger, der under de fleste omstændigheder, ikke bør være i en CV. Dette omfatter:

Din alder eller fødselsdato

Religiøse eller politiske tilhørsforhold

Grunde hvorfor du forlod dit sidste job

Dit CPR-nummer

Sundhed restriktioner eller fysiske begrænsninger

Enhver sætning, der har “gør ikke,” “ikke,” eller “stand”

Alder eller fødselsdato

Jeg gentager, du ikke bør sætte din alder eller fødselsdato i en CV. I USA har en arbejdsgiver ingen juridisk ret til at kende din alder. En arbejdsgiver kan spørge du kun hvis du er over 18 år af forsikring ansvar grunde, eller hvis lokale, statslige eller føderale lovgivning kræver, at medarbejdere over en vis alder.

Derfor, hvis du er bekymret over, at din alder vil være en faktor, ikke liste den dato du dimitterede fra high school eller de år, du har modtaget nogen af dine grader. Jeg modtog min bachelor grad i 1962. Kan nogen af jer gætte min alder?

Religiøse tilhørsforhold eller politiske tilhørsforhold

Det anbefales generelt, at du holde sig væk fra notering en bestemt type af religion eller politisk partitilhørsforhold. Dog kan at være aktiv i dit community eller kirken undertiden være en positiv faktor i mange store virksomheder, så du bør lave generelle udtalelser om din deltagelse i aktiviteter, der støtter Fællesskabet. Frivilligt arbejde for en velgørenhedsorganisation gruppe ville være et positivt eksempel men aktiv støtte til en miljøgruppe kunne hæve nogle øjenbryn.

Grunde til at forlade tidligere job

Vi har blive en mobil samfund og holdbarhed i en situation betragtes nu to år. Folk accepterer nye arbejdspladser af mange grunde. Hvis du forlod dit sidste job på grund af forskellene med din vejleder eller virksomhed filosofi, anbefale jeg ikke at du sætte disse oplysninger i dit CV. Læseren vil sandsynligvis få en negativ indtryk af dig. Hvis du ikke kunne få sammen med dine sidste selskab, du sandsynligvis vil ikke få her.

Hvis jobansøgning beder dig om at give en begrundelse for at forlade dit sidste job, kunne en sikker og sandfærdige svar være at du blev tilbudt en bedre stilling. “Bedre” kunne betyde en pay øge, bedre arbejdstid, bedre kontormiljø eller nyere udstyr.

Din Social Security Number (SSN)

Undtagelser til dette er føderale genoptager sendt for civil service positioner. En potentiel arbejdsgiver kan bede om dit CPR-nummer i en ansøgning – det er normalt et krav om beskæftigelse. Dog kan sætte din SSN på et CV føre til katastrofe.

Du vil udsende mange genoptages; du vil ikke vide, hvem vil læse dem. Det koster ikke mange penge for at sætte en lille ønsker annonce i avisen eller på et websted på internettet beskæftigelse, og en uærlig person kan køre en svigagtig annonce.

Hvis nogen kender din SSN, kan han ansøge om kreditkort eller andre vigtige dokumenter, såsom dublerede SSN kort, med de oplysninger, du giver normalt på et CV. Være opmærksom, hvis nogen anden end i statsforvaltningen beder om din SSN.

Oplysninger om sundhed og handicap

Amerikanerne med Disabilities Act har ændret den måde, virksomheder i USA rekruttere og ansætte en medarbejder. Generelt, en arbejdsgiver har ingen juridisk ret til at kende din helbredstilstand. De eneste sundheds-relaterede spørgsmål, som en arbejdsgiver kan bede er job relateret.

Hvis jobbeskrivelsen kræver, at du løfter 50 lbs, har arbejdsgiveren lovlige og legitime ret til at spørge i interviewet, hvis du kan gøre dette. Han kan også oplyse kravet i sin annonce. Han kan ikke bede dig hvis du har rygproblemer, diabetes, eller har haft et hjerteanfald, medmindre job, som flyselskab pilot, kræver perfekt helbred.

Find ud af dine juridiske rettigheder, hvis du bor uden for USA.

ægteskabelig Status

Jeg har tilføjet civilstand, fordi dette er et andet spørgsmål, der kan arbejde imod dig, især hvis du er en enkelt forælder. Jeg kender nogle mennesker vil være uenige, men enlige forældre har den højeste fraværende sats i arbejdsstyrken.

Virksomheder vil forsøge at undgå at ansætte en enkelt forælder, hvis det overhovedet er muligt. Men i USA kan de bede dig om din civilstand eller hvis du har børn. Ikke frivilligt oplysningerne på CV’et.

Hvis stillede dette spørgsmål i et interview, kunne den korrekte reaktion være, “Kan du fortælle mig, hvad dette har at gøre med den holdning, jeg ansøger om?” Der skal ende, forhør om dette emne Hvis intervieweren ikke vil stå over for en retssag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.