Social Marketing betyder højere salg konverteringer!

By | February 25, 2019

I denne nye grænse for SOCIAL MARKETING, du kan spike din trafik hurtigt, og hvis du gør det rigtigt, du få langsigtede søgemaskine trafik også. Det er virkelig bedst fra begge verdener. Fri trafik og højere på søgemaskinerne!

Plus! Højere konverteringer

Her er den endelige vigtigste ingrediens… og det er, at sociale markedsføring betyder, at den enorme strøm af ekstra trafik du vil få på dit websted er allerede forhånd solgt. Du har allerede et forhold til dem… og de vil konvertere til kunder med en hastighed, du ikke har set siden din bedstemor besøgte limonade stå da du var barn.

Det er denne simple… mennesker kan lide at købe fra folk, som de allerede kender, indkvartering, og har tillid til. Og din social marketing kampagne vil give dig form for tilstedeværelse, så at folk allerede kender du, som du, og stole på dig før de selv rammer dit websted. Det er ikke raketvidenskab.

I en nylig test udført af en respekteret marketing analyse fast MarketingExperiments.com, et websted, der kører online-tests og poster resultaterne i deres nyhedsbreve. De har for nylig indgået en 12-måneders test hvor de opmålte social marketing kontra købe betalt trafik til en serie af 4 sites.

Her er hvad de fandt…

Brug af social marketing, var de i stand til at generere mere end 93.000 besøgende på deres websteder, betale en medarbejder til at gøre den sociale markedsføring arbejde for et samlet beløb på $3600 i løbet af denne tid, hvilket resulterer i en samlede omkostninger pr. besøgende af 4 cents.

Derefter kørte de en en måned test drive trafik fra Google AdWords. Bruger denne strategi, opnåede de 2,057 besøgende efter investerer $1.250 i klik omkostninger, hvilket resulterer i en pris pr. besøgende af 61 cents. Fire 4 cent versus 61 cents – social marketing givet en 1,427% bedre afkast af deres investeringer. Ikke dårligt!

Nu er jeg sikker på, at du fråde om munden, der ønsker at dykke og drage fordel af de enorme muligheder, som Social Marketing præsenterer.

Min nyeste produkt helliget anvendelsen af teknikker til at få trafik fra sociale netværk, omfatter tre steder, der vil få din sociale markedsføring ud til en god start. De er MySpace, Facebook og Twitter. I mine videoer vise jeg dig, hvorfor de arbejder og hvordan du kan konfigurere dem til at få de hurtigste resultater.

Der er ingen hemmeligheder! Det handler om at skabe en tilstedeværelse på hver enkelt, udvikle venner og et forhold med dine venner! Resten (trafik) kommer naturligt når du bruger sociale netværk på den rigtige måde!

Leave a Reply

Your email address will not be published.