Hvordan til at holde maden frisk naturligt

By | October 23, 2018

Hvor mange gange har vi bragt mad og derefter glemt det kun at huske det fordi det begynder at stinke? Imod dette, du kan ikke gøre noget, men du kan sikre, at din mad varer længere og holder friske.

Hvordan?

Der er mange ting du kan gøre, sådan som regelmæssigt rengøre dit køleskab og regelmæssigt kontrollere mad derinde, og også at du holde i skabene eller andre steder. Men er ikke bare om kontrollere dem. Dette kan ikke forhindre noget. Alle du vil gøre er at smide væk fødeemner før de stinker op hele køkkenet. Så, hvad kan du gøre for at holde maden frisk?

Praktisk liste af Tips til at sikre fødevarer er renere og friskere:

1) sprede nogle nelliker på og omkring din køkken marmor overflade, og også sprede nogle nelliker under vasken.

Hvorfor?

Fed holder myrer væk.

2) placere nogle laurbærblade inde i din poser af dejen, ris og resten af de pakker, der insekter foretrækker.

Hvorfor?

Laurbærblade holde insekter og andre sådanne lus fra fødevarer. Ved at placere laurbærblade inde i pakkerne, sikrer vi, at insekter ikke bor der. Men husk at ændre laurbærblade en gang hver tredje måned.

3) sted en halv kartoffel i køleskabet.

Hvorfor?

Hvis der er nogen form for dårlig lugt fra mad eller kogte varer, vil en halv kartoffel absorbere det. For at sikre at dette fungerer, Husk at udveksle kartoflen hver tre dage.

4) gemmer æggene med de spidse side ned.

Hvorfor?

Opbevaring af æg med den spidse side ned holder sig frisk i en længere periode.

5) placere et par terninger af sukker i krukken hvor du gemmer amerikansk ost.

Hvorfor?

Når du placerer to eller tre terninger af sukker med amerikansk ost i en air tight krukke, sukker absorberer fugt og forhindrer ost fra at få dårlige.

6) gør ikke store tomater og agurker i samme tegne.

Hvorfor?

Tomater giver ud gasser at årsagen agurker til at rådne hurtigere så sørg for at du holde disse to fra hinanden.

7) Gem ikke æbler sammen med resten af de frugter og grøntsager.

Hvorfor?

æbler giver ud visse gasser, der forårsager frugter og grøntsager til at rådne.

8) Placer skiver af æbler eller rå kartofler i brød rum eller krukke.

Hvorfor?

Ved at tilføje et par skiver af rå kartofler eller æbler med brød, sikrer du, at brødet er stadig frisk i længere tid end sædvanligt.

9) store radise i et skib sammen med noget vand.

Hvorfor?

Du bør gemme radise i en beholder med vand, da vand vil holde radise frisk og sprød i lang tid. Af samme grund, hvis Radiserne har skrumpet, placere dem i en krukke med koldt vand. Vand vil genskabe radise til dets tidligere pragt.

Konklusion:

Her, har jeg fremlagt, kun et par af de mere praktiske handlinger, du skal følge for at sikre, at mad du og din familie spiser stadig friske og velsmagende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *